24.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Από τα Μέγαρα στην Χαλκίδα ο Σιδερής

Ο Χρήστος Σιδερής (2,08) μετά από δυο αρκετά καλές χρονιές στην Μεγαρίδα αλλάζει πόλη και περιβάλλον, και πλέον θα αγωνίζεται στην ΧΒΑ.

Ο 24χρονος ψηλός, συμφώνησε με την ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου, και θα βοηθήσει τη νεοφώτιστη ομάδα της Χαλκίδας, στην πρώτη της προσπάθεια στην Γ' Εθνική.

Αναλυτικά :

«Το " ΘΩΡΗΚΤΟ "έπιασε λιμάνι !!! Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΒΑ (ΧΒΑ) , ανακοινώνει την απόκτηση του θηριώδη σέντερ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΔΕΡΗ , 24χρονών και ύψος 2.08 . Καταπληκτικός χαρακτήρας , αθλητής με τρομερά προσόντα και όλο το μέλλον μπροστά του , ήταν αυτός που ο κόουτς Μπρατσιάκος είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή για την προστασία της ρακέτας της ομάδας μας !!! Ο Χρήστος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην ΝΕ Μεγαρίδας (Γ Εθνική) με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Έσκανα . Το αγωνιστικό έτος 2015 - 17 έπαιξε με τον Πανελευσινιακό στην Β Εθνική και το 2013 - 15 στην Νέα Ιωνία. Χρήστο καλώς ήρθες στην οικογένεια μας!!!! Στην φωτό Ο Χρηστος Σιδέρης με τον μανατζερ του Αλέξανδρο Ζώτο και ο coach Βασιλης Μπρατσιάκος με τον Manager της ΧΒΑ Γιώργο Μπρούζο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ