18.1 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Από τα καλύτερα παραδείγματα ο Τσαλδάρης»

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και ο ΠΣΑΚ, με ανακοίνωσή του, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο 38άχρονος γκαρντ/φόργουορντ ετοιμάζεται να δώσει το Σάββατο (05/05, 17.00) το τελευταίο παιχνίδι του, με τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας, με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών να του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια. Εξάλλου, όπως έγραψε και ο ίδιος, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά στο μπάσκετ.

Η ανακοίνωση: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών θέλει να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Τσαλδάρη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Δημήτρης αποτελεί ένα από τα καλύτερα παραδείγματα για τους νέους, καθώς δούλευε σκληρά, έκανε υπομονή σε όσα εμπόδια του παρουσιάστηκαν, ήταν προσγειωμένος και παίκτης με τεράστιο ήθος. Στον ΠΣΑΚ είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε αρκετά χρόνια μαζί του, αφού ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η προσφορά του ήταν μεγάλη και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για ΟΛΑ και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ