15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Από συμπαίκτες, προπονητής με παίκτη, Οικονόμου – Κυριακόπουλος

Πως τα φέρνει η μοίρα...

Μετά από 16 χρόνια θα ξανά βρεθούν Νίκος Οικονόμου και Γιάννης Κυριακόπουλος, αλλά αυτή τη φορά από διαφορετικούς ρόλους. Την σεζόν 2004-2005 οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στον Πανιώνιο, με τον πρώτο να αποτελεί φτασμένο αθλητή και τον δεύτερο να κάνει το ξεπέταγμα του από την Α2.

Έτσι, μια ακόμη ομάδα έβαλε στο πλούσιο παλμαρέ του ο Γιάννης Κυριακόπουλος, ο οποίος τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Β' Εθνική με τον Ερμή Σχηματαρίου, έχοντας ως προπονητή τον Νίκο Οικονόμου.

Ο πολύπειρος γκαρντ την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στο Αιγάλεω, έχοντας 11,5 πόντους και 48 εύστοχα τρίποντα σε 21 παιχνίδια, και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας της Βοιωτίας.

Ο 41χρονος γκαρντ ξεχώρισε την σεζόν 2003-2004 με την φανέλα του ΔΑΣ Άνω Λιοσίων και στην Α2, για να αγωνιστεί κατά σειρά σε Πανιώνιο (Α1), Ολυμπιάδα Πατρών (Α2), Ρέθυμνο (Α2 - 2 σεζόν), ΑΕ Λάρισας (Α1), ΑΕΚ (Α1), ΚΑΟ Δράμας (Α2), Πανελευσινιακός (Α1, Α2 και Β' Εθνική - 3 σεζόν), Δόξα Λευκάδας (Β' Εθνική - Α2 - 2 σεζόν), Παγκράτι (Α2), Καστοριά (Β' Εθνική - Α2 - 2 σεζόν) και Αιγάλεω (Β' Εθνική), με τον Ερμή Σχηματαρίου αποτελεί τον 12ο σταθμό στην καριέρα του.

Αναλυτικά :

«Η οικογένεια του Ερμη Σχηματαριου καλωσορίζει τον Ιωάννη Κυριακοπουλο!!!!
Ο 36 χρόνος γκαρντ έχει κάνει μια πολύ μεγάλη διαδρομή ως τώρα στα σαλόνια και τα αλώνια του μπάσκετ, καθώς έχει παίξει σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες. Εχει φορέσει τις φανέλες πολλών ομάδων (ΔΑΣΑΛ, Πανιώνιος, Ρέθυμνο, ΚΑΟΔ, Ολυμπιάδα, ΑΕΛ, Δόξα Λευκάδας, Καστοριά) με μεγαλύτερη βέβαια εκείνη της ΑΕΚ..
Ένας μπομπερ που ανεβάζει κι άλλο το επίπεδο της ομαδος μας !!!!!
Ας θυμηθούμε το 2011 (19/3) σε ένα ματς της τότε ομάδας του, του Ρεθύμνου με τη Νήαρ Ηστ στην Α2 ο Κυριακόπουλος είχε πάρει φωτιά από τα 6.75μ. και έσπασε τα κοντέρ στα τρίποντα. Ο τότε γκαρντ των Κρητικών έβαζε τα τρίποντα με κλειστά μάτια, πέτυχε 9/9 και έσπασε όλα τα ρεκόρ που υπήρχαν σε όλες τις κατηγορίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ