22 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Από κορυφαίος, ηττημένος ο Γιάννης (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της προηγούμενης εβδομάδας στην Ανατολή, αλλά δεν μπόρεσε να χαρεί τη διάκρισή του, με τους Μιλγουόκι Μπακς να χάνουν με 110-107 από τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «Spectrum Center».

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ άγγιξε το triple double με 20π., δεκατρία ριμπάουντ και εννέα ασίστ, ωστόσο είδε τα «ελάφια» να χάνουν από τις «σφήκες», αν και ξεκίνησαν το ματς με 8/8 τρίποντα. Ο ίδιος είχε δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, 15’’ πριν από το φινάλε, αλλά εν συνεχεία έκανε το φάουλ στον Κέμπα Ουόκερ (21π.) ο οποίος με 2/2 βολές «έγραψε» το τελικό αποτέλεσμα. Ο Έρικ Μπλέντσο (17π.) επιχείρησε το τρίποντο της ισοφάρισης, όμως δεν βρήκε στόχο. Άλλους 15π. και οκτώ ριμπάουντ είχε ο Μπρουκ Λόπεζ και 14π. με μόλις 4/18 σουτ εντός παιδιάς ο Κρις Μίντλετον.

https://www.youtube.com/watch?v=7r_YK74DPho

Επίσης 21π. είχε, για τους νικητές, ο Τζέρεμι Λαμπ, μαζί με οκτώ ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Ο Μάρβιν Ουίλιαμς συνείσφερε 16π. και οκτώ ριμπάουντ και ο Τόνι Πάρκερ 15π., για την επιστροφή των γηπεδούχων στις νίκες ύστερα από αρνητικό σερί δύο ηττών. Οι Χόρνετς δεν τα παράτησαν όταν βρέθηκαν, στην πρώτη περίοδο, στο -14. Όχι απλώς έκαναν την ανατροπή, αλλά βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με διαφορά 25π., οι Μπακς έκαναν τελικά την προσπάθειά τους για να φέρουν τα πάνω-κάτω, ωστόσο δεν «πρόλαβαν».

https://www.youtube.com/watch?v=rQdcctMfHJI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ