24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Από Κερατσίνι… Μοσχάτο

Ο δευτεραθλητής στη φετινή Α1 Γυναικών, Φάρος, δεν θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα και αναζητείται πλέον η ομάδα που θα πάρει τη θέση του.

Το συγκρότημα του Κερατσινίου εντυπωσίασε την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, φθάνοντας μέχρι και τους τελικούς των πλέι οφ, στο πλαίσιο των οποίων γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο. Ωστόσο, η σεζόν 2018-2019 δεν θα το βρει στη μεγάλη κατηγορία, καθώς οι διοικούντες το Φάρο αποφάσισαν να δηλώσουν την ομάδα στην Α2, στο Νότιο Όμιλο, κι όχι στη μεγάλη κατηγορία.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απέστειλε πρόσκληση συμμετοχής στην Α1 Γυναικών στην Α.Ε. Πυλαίας, η οποία είχε σειρά προτεραιότητας, αλλά οι Θεσσαλονικιές αρνήθηκαν, προτιμώντας να συνεχίσουν στο Βόρειο Όμιλο της Α2.

Σειρά, τώρα, παίρνει η Ελευθερία Μοσχάτου ως δεύτερη επιλαχούσα να καλύψει την κενή θέση που προέκυψε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketa.gr, η ομάδα της Αττικής αναμένεται να δεχθεί την πρόσκληση, ώστε η καινούρια χρονιά να τη βρει στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ήδη, μάλιστα, έχει ξεκινήσει και τις σχετικές κινήσεις ενίσχυσής της.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ