23.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Από Ιβανώφειο… αντίπαλος του Άρη ο Μπούμπαλο

Στην Ντιναμό Τιφλίδας συνεχίζει την καριέρα του ο Ντομαγκόι Μπούμπαλο, ενισχύοντας τους πρωταθλητές Γεωργίας που θα αγωνιστούν κόντρα στον Άρη για τα προκριματικά του Champions League.

Η ζωή τα φέρνει έτσι, ώστε ο Ντομαγκόι Μπούμπαλο να βρίσκει... διαρκώς Ελλάδα μπροστά του. Ο «θηριώδης» σέντερ είχε πέρυσι έρθει για λογαριασμό του Δούκα, αλλά αποχώρησε λόγω της υπόθεσης που είχε προκύψει με τον χρηματοδότη της ομάδας, Γιάννη Ζερβό, με αποτέλεσμα τη σμίκρυνση του προϋπολογισμού, για να μετακομίσει στο «Ιβανώφειο» για λογαριασμό του Ηρακλή.

Δεν είχε καταφέρει ούτε εκεί, όμως, να στεριώσει, παίζοντας 13 παιχνίδια και έχοντας σε αυτά κατά μέσο όρο 7 πόντους και 3.7 ριμπάουντ για την περασμένη Α2, φεύγοντας στα μέσα της χρονιάς, λίγο μετά την έλευση του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Ο Κροάτης, τώρα, θα βρει απέναντί του Άρη στο δρόμο για το Champions League, αφού έγινε παίκτης της Ντιναμό Τιφλίδας, με το σύλλογο να γνωστοποιεί τη συμφωνία.

Ο Μπούμπαλο επιλέχθηκε από την ομάδα, για να ενισχύσει τη ρακέτα της, λίγες μόλις μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με τους «κίτρινους» στην Τιφλίδα (20/9). Πρόκειται, επί της ουσίας, για κίνηση της τελευταίας στιγμής, που μπορεί να αποδειχθεί σημαντική για τους Γεωργιανούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ