16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Από Βούλα… προς Χαλκίδα ο Παπάδης (pic)

Την Πρωτέα Βούλας αποχαιρέτησε ο Πρωτέας Βούλας ο Παύλος Παπάδης, ο οποίος ύστερα από τρία πανέμορφα χρόνια κοιτάζει... κατά Χαλκίδα μεριά, όντας σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΕΠ-Χαλκίδα BC.

Με συγκίνηση πραγματοποιήθηκε το «αντίο» του Παύλου Παπάδη με τον Πρωτέα Βούλας. Ο 24χρονος «άσος», που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην ομάδα, κερδίζοντας την άνοδο για τη Β' Εθνική το 2016 και βάζοντας το δικό του «λιθαράκι» για την παραμονή της σε αυτήν επί δύο συναπτές σεζόν, έχοντας στο ενδιάμεσο ταλαιπωρηθεί από σοβαρό τραυματισμό, αποχαιρετά το σύλλογο, όντας κοντά στο να βρει και τον επόμενο σταθμό του.

Αυτός δεν αποκλείεται να είναι η ΑΕΕΠ-Χαλκίδα BC. Η ομάδα της Εύβοιας ψάχνει ακόμη ένα μεγάλο «χτύπημα» για την περιφερειακή της γραμμή, φέρνοντας στις τάξεις της τον Έλληνα γκαρντ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και τη συμφωνία να είναι πιθανό να επιτευχθεί σύντομα.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση του Παύλου Παπάδη:

«Μετά από 3 χρόνια αποχαιρετώ την ομάδα του Πρωτεα Βούλας κρατώντας όλες τις στιγμές που έζησα μαζί με υπέροχους ανθρώπους. Χαρές, δυσκολίες, τραυματισμοί, επιτυχίες(άνοδος και πρωτάθλημα) , όλα εμπειρίες που παίρνω μαζί μου στα επόμενά μου βήματα. Ευχαριστώ πολύ όλη την οικογένεια του Πρωτεα για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και για όλα όσα έμαθα δίπλα τους.Καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους! Εις το επανιδειν!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ