20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Από αεροδρόμιο… νοσοκομείο οι Σάκοτα

Χρόνο για θριαμβευτική υποδοχή... δεν είχαν πολύ πατέρας και υιός Σάκοτα, οι οποίοι κατευθύνθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο, για να διαπιστώσουν την κατάσταση του Ντούσαν.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Αθήνα, ύστερα από την ισοπαλία στο Στρασβούργο που ολοκλήρωσε το θρίαμβο της πρόκρισης στο Final Four του BCL. Η Ένωση, μάλιστα, έχει την ευκαιρία να σηκώσει την κούπα στο σπίτι της, με τον αρχηγό της, Ντούσαν Σάκοτα, να δείχνει σε κάθε κρίσιμη περίσταση το δρόμο, όπως χθες (4/4) κόντρα στη Στρασμπούρ, όταν και αναγκάστηκε να αγωνιστεί με πρόβλημα στο δεξί του μάτι, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο μεγάλα σουτ που «σκότωσαν» τους Γάλλους.

Η πρώτη διάγνωση στην Αλσατία αφορούσε τραυματική πλήξη κερατοειδούς δεξιού οφθαλμού, με περισσότερες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές με την επιστροφή στην Ελλάδα. Κάπως έτσι, ο ηγέτης του «Δικεφάλου», με τη συνοδεία του προπονητή και πατέρα του, Ντράγκαν, πήγαν αμέσως από το αεροδρόμιο στο νοσοκομείο, ώστε να διαπιστώσουν την ακριβή ζημιά και την πραγματική της διάσταση. Σύντομα, επομένως, θα είναι γνωστό το πρόβλημα του διεθνούς φόργουορντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ