25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Από ένα τριαντάφυλλο γι’ αυτούς που έφυγαν (pics)

Το πρώτο θερμό χειροκρότημα στο ΣΕΦ ακούστηκε πριν καν το τζάμπολ της αναμέτρησης. Το πανώ "Δεν φύγατε ποτέ από κοντά μας" και ένα δεύτερο με τις μορφές όσων χάθηκαν εκείνο τον Φεβρουάριο του 1981 ήταν αυτά που δέσποζαν με το που έμπαινες στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες άφησαν από ένα τριαντάφυλλο στη μνήμη όσων έφυγαν. Το ίδιο έκαναν και οι Κάιλ Χάινς, Ντάνιελ Χάκετ και Γιάνις Στρέλνιεκς, οι οποίοι έχουν φορέσει τα ερυθρόλευκα.

To χειροκρότημα έγινε ακόμη πιο δυνατή από την εξέδρα όταν εμφανίστηκαν για να αποτίσουν τον δικό τους φόρο τιμής ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως θα υποβληθεί σε επέμβαση και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ήδη υποβλήθηκε σε επέμβαση και μπήκε στο γήπεδο με πατερίτσες, αφού φορά ειδική μπότα. Μαζί τους και ο επίσης τραυματίας (θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες) Τέιλορ Ρότσεστι.

Την ίδια ώρα στον κύβο στην οροφή του ΣΕΦ παιζόταν ένα βίντεο από το Καραϊσκάκη με την ημερομηνία που έχει σημαδέψει τους "ερυθρόλευκους" και όχι μόνο: 8/2/1981. Τα ονόματα όσων έφυγαν εκείνη την ημέρα ακούστηκαν ένα προς ένα σε απόλυτη ησυχία με τις δύο ομάδες παραταγμένες στο παρκέ και το βλέμμα ψηλά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ