24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Από Άρη σε ΑΕΚ ο Βασιλόπουλος!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ελληνική μεταγραφική αγορά ένα 24ωρο πριν από την εκπνοή της προθεσμίας για τη μία μεταγραφή Έλληνα παίκτη που δικαιούνται να κάνουν οι ομάδες της Stoiximan.gr Basket League στον πρώτο γύρο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αποχαιρετά τον Άρη και βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ, με την οποίαν έχει κάνει προχωρημένες συζητήσεις τις τελευταίες μέρες!

Όπως γίνεται γνωστό, ο Βασιλόπουλος εκδήλωσε πριν από λίγο καιρό την επιθυμία να φύγει από τον Άρη, όχι μόνο επειδή του οφείλονται δεδουλευμένα (δύο μηνών, κατά τις πληροφορίες), αλλά και επειδή διαφώνησε και σε αγωνιστικά ζητήματα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Λέγεται μάλιστα ότι οι σχέσεις των δύο διαταράχθηκαν ιδιαίτερα. Τελικώς οι δύο πλευρές φαίνεται πως κατέληξαν σε κοινή συναινέσει λύση της μεταξύ τους συνεργασίας κι αυτό άνοιξε το δρόμο στον διεθνή φόργουορντ να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου μένει η οικογένειά του.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η ΑΕΚ έχοντας λάβει γνώση τα όσα έγιναν στον Άρη, πλησίασε τον Βασιλόπουλο, του έκανε πρόταση και όλα δείχνουν πως ο τελευταίος την εξετάζει πολύ σοβαρά, σε σημείο ώστε να είναι έτοιμος να πει το ναι. Οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και αναμένονται σύντομα οι ανακοινώσεις..



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ