29.7 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Απόφαση-«σταθμός» της ΕΣΚΑΒΔΕ για τους προπονητές

Μια μεγάλη απόφαση πήρε το Συμβούλιο της ΕΣΚΑΒΔΕ, που σε δύο διαφορετικές συναντήσεις γνωστοποίησε, ότι στο εξής δεν είναι απαραίτητη η επίδειξη κάρτας προπονητή από τις ομάδες.

Αλλάζουν τα δεδομένα πια στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ, αναφορικά με την παρουσία και τη διαπίστευση των προπονητών. Η Ένωση αποφάσισε, πως η επίδειξη κάρτας προπονητή από τις ομάδες δε θα είναι απαραίτητη από την αγωνιστική περίοδο που έρχεται, σύμφωνα με το basket247.gr, κάτι που ανακοινώθηκε από τον πρόεδρό της Κώστα Νικάκη, αλλά και εκείνον των διαιτητών Σπύρο Καρακώστα, σε δύο διαφορετικές συναντήσεις.

Η πρώτη ενημέρωση έγινε στην κλήρωση για το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς, με τον κύριο Νικάκη να ενημερώνει τις ομάδες για τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου. Λίγο αργότερα, σε συνάντηση μεταξύ διαιτητών, ο κύριος Καρακώστας θα επιβεβαίωνε την απόφαση, ζητώντας από τους διαιτητές να μην απαιτούν από τους προπονητές να δείχνουν τις κάρτες τους, προκειμένου να μπορούν να δίνουν όρθιοι οδηγίες. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, ότι η απόφαση αυτή έρχεται ως αντίδραση στις απαιτήσεις του ΣΕΠΚ, για να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει τα μαθηματα και να πάρει κάρτα προπονητή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ