23.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Απόσταση ανάμεσα σε Φουρνιέ και Σέλτικς

Ο Εβάν Φουρνιέ κλέβει την παράσταση στο Τόκιο με την Εθνική Γαλλίας. Την ώρα που προετοιμάζεται για τους προημιτελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων και την αναμέτρηση με την Ιταλία στις ΗΠΑ γίνονται διαπραγματεύσεις για το επόμενο συμβόλαιό του. Εκεί όπου φαίνεται να υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με την Boston Herald ο Φουρνιέ αναζητά ένα συμβόλαιο που θα αγγίζει σε ύψος τα 80 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη τετραετία. Οι «κέλτες» δεν είναι διατεθειμένοι να φτάσουν σε αυτό το πόσο ή πολύ περισσότερο σε αυτή τη χρονική διάρκεια στο συμβόλαιό του. Ο 29χρονος φόργουορντ είναι unrestricted free agent και ήδη παρακολουθούν την περίπτωσή του και άλλες ομάδες με πρώτη στη λίστα αυτή των Νικς.

Οι συζητήσεις των Σέλτικς με τον Εβάν Φουρνιέ έχουν «παγώσει», με τις πιθανότητες παραμονής του 29χρονου σκόρερ στην Βοστώνη να μειώνονται αισθητά λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη. Ο Φουρνιέ έφτασε στη Βοστώνη ως κομμάτι ανταλλαγή με τους Ορλάντο Μάτζικ τον περασμένο Φεβουάριο και είχε σε 21 αγώνες 14.2 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο. Με την Εθνική Γαλλίας έχει μέσο όρο 17.3 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε τρεις αγώνες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ