18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Απόλλων-Παναθηναϊκός : Ρετρό και κοινοί παρονομαστές (pics)

Απόλλων και Παναθηναϊκός έχουν τις δικές τους παράλληλες μπασκετικές ιστορίες...

Από τον Δίπλαρο, μέχρι τον Βεργίνη, τον Ζούμπο, τον Καραμαλέγκο, τον Γεωργικόπουλο και τον Αποστολίδη, έως τον Σάκη Φραγκισκάτο, τον Αργύρη Παπαπέτρου και μέχρι τους Μυριούνη, πατέρα και υιό Δημακόπουλο. Επίσης, τον Μάγλο, τον Σάσα Μάρκοβιτς, τον Γιάννη Παπαγιάννη και τον Διαμαντάκο. Συν τον κόουτς Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Μία σύνθεση ολάκερη με λίγα λόγια. Δίπλαρος/Ζούμπος/Διαμαντάκος εξακολουθούν να είναι στην μία πλευρά. Ενδειτικά μόνο, οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις συνδετικών κρίκων. Απαντες τίμησαν, τα χρώματα και των δύο. Και του Απόλλωνα Πάτρας και του Παναθηναϊκού. Οι λεγόμενοι και... κοινοί πράκτορες, με παρελθόν, είτε και παρόν λοιπόν, σε «μελανόλευκους» και «πράσινους».

Το ματς στην Αχαΐα φέρνει παλαιότερα στιγμιότυπα στην επιφάνεια, αλλά αποτελεί, συνάμα, ένα νέο κεφάλαιο στην μεταξύ των δύο αντιπάλων, κοινή διαδρομή στην Α1. Στις φωτογραφίες, απεικονίζονται, εκτός από φάσεις, στα μεταξύ των ομάδων ματς στην Περιβόλα και οι: Φραγκισκάτος, Μάρκοβιτς, Αργ. Παπαπέτρου, Γεωργικόπουλος, Σκορδίλης, Βεργίνης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ