23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Απόλλων Πάτρας: Αποκαλυπτήρια στο ΟΑΚΑ

Τον πρώτο φιλικό αγώνα του, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα δώσει στο ΟΑΚΑ ο Απόλλωνας Πατρών.

Το αχαϊκό συγκρότημα, που ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Basket League, θα παίξει το απόγευμα του Σαββάτου (04/09, 17.00) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ την Κυριακή (05/09, 17.00) θα δώσει ακόμα ένα ματς -εντός έδρας αυτήν τη φορά- με αντίπαλο τον Ηρακλή. Ωστόσο, το κλειστό της Περιβόλας δεν θα ανοίξει τις πύλες του για τους φιλάθλους, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι εργασίες που αφορούν σε σημαντικές βελτιώσεις του.

Από εκεί και πέρα, οι «μελανόλευκοι» ανακοίνωσαν μικρές αλλαγές στο υπόλοιπο πρόγραμμα των φιλικών. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (10/09, 17.00) θα ακολουθήσει φιλικό ματς με το Περιστέρι στο «Ανδρέας Παπανδρέου», με το εκτός έδρας φιλικό με τον Ιωνικό Νικαίας, επίσης εκτός έδρας, να διεξάγεται το Σάββατο (11/09, 17.00) και όχι την Κυριακή (12/09) όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Από την άλλη, ματαιώθηκε το προγραμματισμένο για τις 12 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Λαυρεωτικής φιλικό με το Λαύριο.

Η ανακοίνωση για το φιλικό με το «Γηραιό»: «Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου ο Oscar Απόλλων Πάτρας 1926 ΚΑΕ θα παίξει στην κεντρική σάλα του Αθλητικού Κέντρου του συλλόγου στην Περιβόλα φιλικό με τον Ηρακλή. Το τζάμπολ θα γίνει στις 5 μ.μ. και το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αφού ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που αφορούν σε σημαντικές βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού μας Κέντρου. Όσον αφορά στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, όπως φυσικά και για όλους όσοι είναι απαραίτητο να βρίσκονται στο γήπεδο, ισχύουν τα μέτρα κατά της διασποράς της πανδημίας που έχουν ανακοινωθεί από τη ΓΓΑ. Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί ή σε όσους έχουν νοσήσει. Σε κάθε περίπτωση οι εκπρόσωποι του Τύπου θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα σχετικά αποδεικτικά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ