19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Απόλλων Καλαμαριάς: Πήρε και Δημητροπούλου

Ο Απόλλων Καλαμαριάς συνέχισε το σχεδιασμό του εν όψει της καινούριας σεζόν και της παρουσίας του στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του τη Στεφανία Δημητροπούλου.

Η νεαρή γκαρντ προέρχεται από την Ακαδημία Shooters Φλώρινας και πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στο Λασσάνη Κοζάνης. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που εντάσσομαι στο τμήμα Γυναικών του Απόλλωνα Καλαμαριάς και είμαι πρόθυμη θα βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ και εύχομαι να μη μας εμποδίσει ο κορονοϊός να κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο, να παίζουμε μπάσκετ!», ανέφερε σχετικά, μετά την ανακοίνωση της μετακίνησής της στις «κοκκινόμαυρες».

Η ανακοίνωση: «Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Στεφανία Δημητροπούλου. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει όλους τους στόχους της ομάδας μας. Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Καλαμαριάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Ακαδημία Shooters από την Φλώρινα, μία από τις ποιο καλές και οργανωμένες ακαδημίες στην Βόρεια Ελλάδα, και τον κ. Μαρκόπουλο Μίμη για την πραγματοποίηση της μεταγραφής της Στεφανίας στην ομάδα μας».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ