17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Απόλλων Καλαμαριάς : Ενίσχυση με Πανούδη (pic)

Ενίσχυσε το ρόστερ του ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, ο οποίος ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Νίκο Πανούδη (1,98 - 18 ετών).

Ο 18χρονος φόργουορντ, ο οποίος συμμετείχε και στην προετοιμασία με το αντρικό τμήμα του Άρη, θα ενισχύσει τους «ροσονέρι» τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στο εφηβικό τμήμα.

Αναλυτικά :

«Ο Νίκος Πανούδης στην Ομάδα μας

Μεταγραφική ενίσχυση με παρόν αλλά και μέλλον για την ομάδα μας με την ένταξη του Νίκου Πανούδη από το εφηβικό του Άρη . Ο Νίκος γεννημένος στις 5.8.2004 έχει ύψος 2,00 μ και παίζει στην θέση τέσσερα . Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ασβεστοχωρίου , στην συνέχεια αγωνίσθηκε για μία χρονιά στην HOOP , στον Άρη παιδικό και εφηβικό . Το καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας της ΚΑΕ Άρης . Θα είναι ενεργό μέλος της ανδρικής μας ομάδας αλλά θα ενισχύσει και την ομάδα εφήβων . Νίκο καλωσόρισες !! Η Διοίκηση και οι Υπεύθυνοι του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον Α.Σ. Άρης για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Νίκου Πανούδη στην ομάδα μας» .



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ