21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Απόλλων Καλαμαριάς: Ενίσχυση εντός κι εκτός παρκέ

Η μεταγραφική ενίσχυση του Απόλλωνα Καλαμαριάς συνεχίστηκε, με την ανακοίνωση της μεταγραφής της Δήμητρας Κυριακίδου.

Η νεαρή παίκτρια θα προπονείται με την πρώτη ομάδα, αλλά θα αγωνίζεται στο αρχικά στο τμήμα Νεανίδων, με την ίδια να αναφέρει σχετικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την πολύ ζεστή υποδοχή και την ένταξή μου σε ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Ελλάδας. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία, πολλές επιτυχίες και να συνεισφέρω κι εγώ στην ομάδα ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Η ανακοίνωση: «Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η ένταξη της αθλήτριας Δήμητρας Κυριακίδου προερχόμενη από την ομάδα του ΑΟΚ Βεροίας. Η Δήμητρα θα ενταχθεί στο τμήμα Νεανίδων, όπως επίσης θα συμμετέχει και στις προπονήσεις της γυναικείας ομάδας. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει όλους τους στόχους της ομάδας μας».

Παράλληλα, οι διοικούντες τις «κοκκινόμαυρες» γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας με τον κόουτς Δημήτρη Δάμπαση, ο οποίος θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Χρήστου Γκογκάκη στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας, που και η νέα αγωνιστική περίοδο θα τη βρει στην Α2 Γυναικών.

Η ανακοίνωση: «Από ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Δάμπαση ως άμεσο συνεργάτη του coach Γκογκάκη στο τμήμα Γυναικών. Ο coach Δάμπασης έχει διατελέσει προπονητής στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Αρετσούς. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Δήλωση του coach Δάμπαση: "Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Καλαμαριάς και μάλιστα στο πιο σημαντικό, από άποψη διακρίσεων, γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία και ομαλή, χωρίς άλλη διακοπή"».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ