21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απόλλων Καλαμαριάς: «Έκλεισε» Δαιμονάκου (pics)

Την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαριάνθη Δαιμονάκου ανακοίνωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η νεαρή φόργουορντ/σέντερ, μετά τη θητεία της σε Ναύαρχο Βότση, Άρη, Ηρακλή και ΠΑΟΚ, θα φορέσει την κοκκινόμαυρη φανέλα, με την ίδια να αναφέρει σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ αυτήν τη χρονιά με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έναν ιστορικό σύλλογο στο γυναικείο μπάσκετ με τεχνικό διευθυντή τον κ. Πολυμένη, που υπήρξε σταθμός στην σταδιοδρομία μου και ελπίζω στην άρτια συνεργασία μας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Γκογκάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου κι εύχομαι τη φετινή χρονιά να πετύχουμε τους στόχους μας, αντάξιους του ονόματος της ομάδας που αγωνιζόμαστε».

Η ανακοίνωση: «Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η συνεργασία με την αθλήτρια Μαριάνθη Δαιμονάκου. Γεννημένη στις 27/01/2001 ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ναυάρχου Βότση, ενώ έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Άρη, στα τμήματα Κορασίδων και Νεανίδων του Ηρακλή και Νεανίδων του ΠΑΟΚ το 2018-2019, οπότε και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και τη 2η πανελλήνια θέση στην Αιδηψό. Μόνιμο στέλεχος των κλιμακίων της μικτής ΕΚΑΣΘ και του κλιμακίου της Εθνικής Νεανίδων. Αγωνίζεται στις θέσεις "4"-"5" . Ευχόμαστε στη Μαριάνθη υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ