17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Απόλλωνας Πατρών : Τρέχει και…τρομάζει (pics)

Με δυο αγωνιστικές να έχουν λάβει τόπο από την επανέναρξη της Α2 Ανδρών, κάποια ελάχιστα συμπεράσματα έχουν βγει, και σε αυτά φαίνεται ξεκάθαρα πως υπάρχει μια ομάδα που είναι σα να μην σταμάτησε ποτέ, και να συνεχίζει όπως σταμάτησε τον περσινό Νοέμβριο.

Ο λόγος για τον Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος ουσιαστικά πέρασε «πάνω» τόσο από την Ελευθερούπολη, όσο και από το Παγκράτι, κερδίζοντας ταυτόχρονα δυο ομάδες που ερίζουν για ένα καλό πλασάρισμα την τρέχουσα σεζόν.

Το μυστικό έχει να κάνει στο πως διαχειρίστηκαν το πολύμηνο lockdown στην Πάτρα. Όχι, δεν προπονήθηκαν σε κλειστό γυμναστήριο, δεν επιχείρησαν κάτι τέτοιο, αλλά με σύνεση και με πρόγραμμα έκαναν αυτό που επιτρεπόταν από το νόμο. Χωρισμένοι σε μικρές ομάδες αθλητών δεν έχασαν χρόνο, με αποτέλεσμα να κάνουν προγράμματα ενδυνάμωσης της φυσικής τους κατάστασης, στίβο, με τις συνέπειες αυτής της πράξης να φαίνονται ξεκάθαρα στο παρκέ.

Ειδικότερα απέναντι στο νεανικό Παγκράτι, το οποίο συνηθίζει να «πνίγει» τους αντιπάλους του, ο Απόλλωνας φαινόταν δυο ταχύτητες πιο γρήγορος, δρέποντας τους καρπούς, και έχοντας ως αποτέλεσμα αυτή την αγωνιστική έκρηξη, που έχει ως ονοματεπώνυμο, τον Νίκο Βετούλα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ