25.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Απόλαυσε το Λος Άντζελες, είδε και Καβς ο Λεμπρόν (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε την πρώτη γνωριμία του με τους φιλάθλους των Λος Άντζελες Λέικερς, πριν στρέψει το βλέμμα του στην τηλεόραση για να δει τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο «βασιλιάς» αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο «Staples Center» ως παίκτης των «λιμνανθρώπων» και απόλαυσε τη στιγμή, όπως παραδέχθηκε μετά το τέλος του φιλικού με τους Ντένβερ Νάγκετς: «Η παρουσία του κόσμου ήταν εξαιρετική. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική κι όλοι εκτιμήσαμε το γεγονός αυτό, ότι βγήκαμε σε αγώνα προετοιμασίας και προσπαθήσαμε να δώσουμε μια καλή παράσταση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήμασταν αρκετά ομαδικοί κι αυτό είναι καλό για εμάς. Όσο συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο τόσο θα βγάζουμε έξτρα πάσες και θα δημιουργούμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για σουτ».

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, πάντως, ο 33χρονος φόργουορντ επέστρεψε στις… παλιές συνήθειές του. Έντεκα χρόνια πέρασε στους «Καβς» και δεν θα μπορούσε παρά να μην κάτσει να τους παρακολουθήσει στο φιλικό που έδωσαν στο «TD Garden» απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς. Η κάμερα τον απαθανάτισε να παρακολουθεί την πρώην ομάδα του, από την τηλεόραση που υπάρχει στα αποδυτήρια του «Staples Center». Δείτε, παρακάτω, το σχετικό βίντεο…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ