22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Απόδραση της Εφές από την έδρα της Χίμκι!

Απίστευτο ματς έγινε στην Μόσχα, με την Εφές να "κλέβει" ένα... δικό της ματς από την Χίμκι. Οι Τούρκοι πανηγύρισαν την νίκη με 85-84 με τρίποντο του Μπαλμπάι στην εκπνοή, αφού είχαν μεγάλες διαφορές για 30 λεπτά, είδαν τους Ρώσους με μπροστάρη τον Σβεντ να κάνουν μεγάλη ανατροπή στο τέλος και να πλησιάζουν την πρώτη τους επιτυχία, την οποία όμως θα πρέπει να αναζητήσουν στην συνέχεια...

Το παιχνίδι με 1/2 βολές του Κρόκερ έγινε 84-82 με 8 δευτερόλεπτα για την λήξη, ο Μπαρτζώκας επέλεξε να παίξει άμυνα και ο Μπαλμπάι που είχε μπει αλλαγή, στα 2,4'' "πάγωσε" το γήπεδο. Η Εφες ήταν καλύτερη μέχρι το 30', όταν και προηγήθηκε με 55-67, ο Σβεντ πήρε ξαφνικά μπροστά και γύρισε μόνος του το ματς, η Χίμκι προηγήθηκε μέχρι και με 5 πόντους, αλλά στο τέλος έκανε... χαρακίρι.

ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ: Ο Μπομπουά κρατούσε την Εφες στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Σβεντ έδειξε πρόθεση να του πάρει την δόξα στην τελευταίασ περίοδο, όμως, όλοι καλύφθηκαν από τον Ντογκούς Μπαλμπάι, ο οποίος με το νικητήριο τρίποντο λίγο πριν την εκπνοή διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ