21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Απτόητη και χωρίς Γιουλ η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Γκραν Κανάρια εντός έδρας με 89-76 κι έφτασε τις οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Ευρώπης έγιναν η πρώτη ομάδα που φτάνει στο 8-0, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που έχει 7-0, θα αγωνιστεί την Τετάρτη (21/11) με τη Ζαλγκίρις στη Ρωσία. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν ρεκόρ 2-6.

Η «Βασίλισσα» δεν είχε στη σύνθεσή της τον Σέρχιο Γιουλ ο οποίος είναι τραυματίας και λογικά δεν θα παίξει ούτε κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ στη δωδεκάδα ήταν ο Γκουστάβο Αγιόν, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί δευτερόλεπτο, με τον Μεξικανό ενδεχομένως να αντιμετωπίζει κι αυτός κάποιο πρόβλημα.

Το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο είδε τους αντιπάλους του να ξεκινάνε με 9/12 τρίποντα και είχαν το προβάδισμα στα πρώτα 17' λεπτά. Παρ' όλα αυτά το ημίχρονο έληξε με 47-43.

Στο δεύτερο μέρος πάντως η Ρεάλ χωρίς να φορτσάρει μπόρεσε να διατηρήσει με άνεση την πρωτοπορία και να φτάσει στην τελική επικράτηση δίχως να απειληθεί πραγματικά, με 89-76.

Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Άντονι Ράντολφ ήταν εκείνος ο οποίος ανέλαβε ρόλο πρωταγωνιστή και ηγήθηκε στο σκοράρισμα για τους νικητές με είκοσι πόντους. Καλή και η παρουσία του Κλέμεν Πρέπελιτς ο οποίος πρόσθεσε 13. Για τους ηττημένους ο Ντι Τζέι Στρόμπερι ξεχώρισε με 20 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Ρεάλ Μαδρίτης έστω και χωρίς τον Γκουστάβο Αγιόν στο παρκέ είχε πολύ πιο πλήρη γραμμή ψηλών και κυριάρχησε στα ριμπάουντ. Παράλληλα ήταν σχεδόν άψογη από τη γραμμή των βολών, ενώ μοίρασε και περισσότερες ασίστ.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ