21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Απτόητη η Μπαρτσελόνα, θρίαμβος με Βασιλειάδη για Ομπραντόιρο (vids)

Τέσσερα παιχνίδια για τη δεύτερη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος διεξήχθησαν την Πέμπτη (4/10).

Η Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Μανρέσα με 88-78, σε μία αναμέτρηση που βραβεύτηκε για την προσφορά του στο μπάσκετ ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Η Μάλαγα έκανε επίσης το 2Χ2 επικρατώντας εκτός έδρας της Φουενλαμπράδα με 93-79.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Μεγάλη ανατροπή και νίκη για την Τενερίφη η οποία αν κι έχανε από την Μπρεογάν με 45-34 στο ημίχρονο, έκανε ένα επιμέρους 56-33 στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης και πήρε τη νίκη σαφώς πιο δύσκολα απ' όσο δείχνει το τελικό 90-78.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας έγινε ο... κακός χαμός. Η Γκραν Κανάρια βρέθηκε να χάνει 45-30 στο ημίχρονο από την Ομπραντόιρο. Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με σερί 18-0 ανατρέποντας την κατάσταση, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και ο αγώνας ήταν ντέρμπι μέχρι τέλους. Βασικοί πρωταγωνιστές για το 82-82 που έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση ήταν και οι διαιτητές οι οποίοι είδαν στο φινάλε τουλάχιστον τέσσερις φορές το ριπλέι, ενώ σε μία τάπα που έγινε αποδείχτηκαν ανίκανοι να βγάλουν συμπέρασμα μέσα από την προβολή της φάσης στο βίντεο κι έδωσαν τζάμπολ. Στο έξτρα πεντάλεπτο οι ρέφερι συνέχιζαν να μην βγάζουν άκρη με όσα γίνονταν στο παρκέ και ο αγώνας έφτασε να έχει διάρκεια δυόμισι ώρες.

Ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν εκπληκτικός και με τους 22 πόντους που σημείωσε βοήθησε την Ομπραντόιρο να «δραπετεύσει» τελικά με το «διπλό» (93-92) στην παράταση.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο απ' όλες τις αναμετρήσεις:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ