22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Απρόοπτο με Λοτζέσκι

Πρόβλημα προέκυψε για τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με τον Ματ Λοτζέσκι να νιώθει ενοχλήσεις στο πέλμα και να μη συνεχίζει.

Απώλεια παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων μέτρησε ο Παναθηναϊκός, αφού λίγα δευτερόλεπτα πριν από το ημίχρονο ο Ματ Λοτζέσκι τραυματίστηκε. Ο Βελγοαμερικανός φόργουορντ δεν πάτησε καλά στο παρκέ σε ένα απλό «σπριντ» που έκανε στην επίθεση της ομάδας του και αμέσως αποσύρθηκε από τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο «άσσος» του «τριφυλλιού» έχει ενοχλήσεις στο πέλμα του δεξιού ποδιού του, χωρίς ωστόσο να φαίνεται πως αποτελεί κάτι ανησυχητικό, αφού την ώρα που οι παίκτες κατευθύνονταν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, φάνηκε να πατά ήδη καλύτερα. Ο ίδιος θα εξεταστεί μετά τον αγώνα σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ελπίζουν πως δε θα τον χάσουν στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται στην Ευρωλίγκα, παίζοντας πρώτα στην Πόλη (17/1) με την Φενέρ και στο ΟΑΚΑ εν συνεχεία με την ΤΣΣΚΑ (19/1).

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ