17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Απρόοπτο με Εμπίιντ – Σίμονς!

Χωρίς τους δύο αστέρες της Φιλαδέλφεια θα πραγματοποιηθεί το αποψινό All-Star Game, λόγω επαφής τους με κρούσμα κορονοϊού!

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Σαμς Χαράνια, οι δύο παίκτες των Σίξερς είχαν επαφή με τον κοινό τους προσωπικό κουρέα πριν φύγουν για την Ατλάντα και το All-Star Game, ο οποίος σήμερα το πρωί σε τεστ που έκανε βρέθηκε θετικός, κάτι που αυτόματα ενεργοποιεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας της λίγκας σχετικά με τις επαφές των αθλητών κατά τη διάρκεια τη σεζόν και τη προστασία από κρούσματα.

Οι δύο παίκτες, σύμφωνα με τα ήδη υπάρχοντα πρωτόκολλα ασφαλείας για το αποψινό παιχνίδι βρίσκονταν σε σχετική απομόνωση και δεν είχαν επαφή με τους άλλους παίκτες που θα λάβουν μέρος στις σημερινές εκδηλώσεις, κάτι που δεν θέτει σε κίνδυνο την συμμετοχή άλλου αθλητή. Σε ό,τι έχει να κάνει με την συμμετοχή τους στην αποψινή αναμέτρηση, η ενημέρωση των δημοσιογράφων των αμερικανικών μέσων είναι ότι δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς αν και αναμένονται αποτελέσματα στον δεύτερο έλεγχο που υποβλήθηκε η κοινή τους επαφή πρέπει να αποκλειστεί ο οποιοσδήποτε κίνδυνος μετάδοσής του ιού από το δίδυμο της Φιλαδέλφεια, σε ένα σενάριο που θα φάνταζε καταστροφικό για την λίγκα, καθώς μιλάμε για το παιχνίδι που συγκεντρώνει όλους τους μεγάλους αστέρες της. Όπως είναι λογικό, είναι δύσκολο έως απίθανο να δούμε κάποιον αντικαταστάτη για δύο απουσίες της τελευταίας στιγμής. O Τζοέλ Εμπίιντ θα αγωνιζόταν στην ομάδα του Κέβιν Ντουράντ, ενώ ο Μπεν Σίμονς σε αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της λίγκας και με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα απομόνωσης των παικτών, η αποχή τους από τις αθλητικές δραστηριότητες θα είναι μέχρι μία εβδομάδα, που σημαίνει ότι η συμμετοχή τους στα πρώτα δύο παιχνίδια της Φιλαδέλφεια, με Σικάγο τη Πέμπτη (11/3) και Ουάσιγκτον την Παρασκευή (12/3), θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ