21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Απρόοπτο για Κίνα

Με ένα αναγκαστικό «κόψιμο» από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Λι Ναν, διαμορφώθηκε η δωδεκάδα της Κίνας που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 που θα διοργανώσει η ίδια από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Τζόου Πενγκ τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και όπως διαπιστώθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο. Κατά συνέπεια, θα χάσει το μεγάλο φετινό «ραντεβού», μην μπορώντας να ενισχύει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Θυμίζουμε πως οι Ασιάτες έχουν κληρωθεί στον Α’ Όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στο Πεκίνο, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθούν αντιμέτωποι με την Πολωνία, τη Βενεζουέλα και την Ακτή Ελεφαντοστού

Στην τελική σύνθεση της «οικοδέσποινας», εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, δεσπόζει ο πολύπειρος -πρώην NBAer- Γι Γινλιάν, ο οποίος θα έχει δίπλα του τους Τσελίν Ουάνγκ, Τζόου Τσι, Ζουνφέι Ρεν, Αμπντουσαλάμ Αμπουντουρίσιτ, Σιαοτσουάν Μου, Μινγκχούι Σουν, Αϊλούν Γκούο, Ζιβέι Τσάο, Λανγκμπάι Κε, Ρούι Τσάο και Σούο Φανγκ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ