17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποχώρησε ο Αγγελόπουλος!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος εκπροσώπησε την ΚΑΕ ΑΕΚ στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, αλλά αποχώρησε πριν από την ολοκλήρωσή του. Για ποιο λόγο; 

Το βέβαιο είναι ότι είχε ένα ραντεβού στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, που προφανώς έχει σχέση με την υπόθεση της παραχώρησης της χρήσης του στην Ένωση, και έπρεπε να φύγει για να πάει εκεί. Μαζί του, μάλιστα, έφυγε και ο μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Χήνας, που επίσης ήταν παρών στο Δ.Σ.

Ωστόσο από την πλευρά της ΑΕΚ διαρρέει πως ο Μάκης Αγγελόπουλος αποχώρησε από το Δ.Σ. εκνευρισμένος, διότι διαπίστωσε πως στην πραγματικότητα οι περισσότερες ομάδες δεν θέλουν τις αλλαγές, που προσπαθούν να προωθήσουν. Σύμφωνα πάντα με αυτές τις διαρροές, μετά την πρώτη ψηφοφορία, με την οποία εγκρίθηκε ομόφωνα η δημιουργία τριμελούς επιτροπής εσωτερικής αδειοδότησης, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ διέκρινε μια προσπάθεια υπαναχώρησης από αρκετούς συνεταίρους του στον ΕΣΑΚΕ κι αυτό τον εκνεύρισε και τον ανάγκασε να αποχωρήσει άρον άρον.

Άλλες πηγές από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ αναφέρουν πως υπήρξε πράγματι μια στιγμή έντασης στη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση της ειδικής επιτροπής αδειοδότησης. Κάποιοι υποστήριζαν ότι αυτή τη δουλειά θα έπρεπε να την αναλάβει μια λογιστική εταιρεία ως εξωτερικός συνεργάτης προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη δυνατή αξιοπιστία. Κάποιοι άλλοι επέμεναν ότι η επιτροπή πρέπει να αποτελείται από μέλη του ΕΣΑΚΕ.

Πάνω εκεί δημιουργήθηκε ένας στιγμιαίος εκνευρισμός, σύμφωνα με κάποιους παρόντες, ο Μάκης Αγγελόπουλος πίστεψε ότι υπήρχε πράγματι διάθεση υπαναχώρησης από ορισμένες ΚΑΕ και καθώς είχε και το προγραμματισμένο ραντεβού στα Άνω Λιόσια, έφυγε. Μετά την αποχώρησή του πάντως, βρέθηκε κοινός τόπος και αποφασίστηκε ομόφωνα η εσωτερική επιτροπή αδειοδότησης να αποτελείται από εκπροσώπους ΚΑΕ-μέλων του ΕΣΑΚΕ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ