15.9 C
Athens
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Αποχώρησε από τους Λέικερς ο Μάτζικ (vids)

Αφού απέτυχαν να εξασφαλίσουν θέση στα πλέι οφ, οι Λος Άντζελες Λέικερς έμειναν και χωρίς πρόεδρο, με το Μάτζικ Τζόνσον να ανακοινώνει την παραίτησή του.

Ο θρύλος των «λιμνανθρώπων» ήταν στον προεδρικό θώκο από το Φεβρουάριο του 2017, αντικαθιστώντας τότε τον Τζίμι Μπας. Η προσπάθειά του να κάνει και πάλι την ομάδα δυνατή δεν πέτυχε, ο ερχομός του Λεμπρόν Τζέιμς το καλοκαίρι δεν απέφερε τους αναμενόμενους καρπούς κι έτσι ο 59χρονος παλαίμαχος γκαρντ αποφάσισε να αποχωρήσει. «Θέλω να αρχίσω να το διασκεδάζω ξανά. Ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να το πω πρόσωπο με πρόσωπο στην ιδιοκτήτρια Τζίνι Μπας, αλλά αυτή είναι μια καλή ημέρα. Είμαι ελεύθερος πια, αφού ήμουν πιο χαρούμενος όσο δεν ήμουν πρόεδρος της ομάδας», ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Staples Center».

Ο Μάτζικ Τζόνσον βρέθηκε στους Λος Άντζελες Λέικερς ως παίκτης από το 1979 έως το 1991 και το 1996, ως προπονητής το 1994 και ως πρόεδρος τα τελευταία δύο χρόνια και κατέκτησε, μεταξύ άλλων, πέντε τίτλους πρωταθλήματος. Οι «λιμνάνθρωποι» εξέφρασαν, μέσω ανακοίνωσή τους, την ευγνωμοσύνη τους, χαρακτηρίζοντάς τον παντοτινό μέλος της οικογένειάς τους.

Εντός παρκέ, οι φιλοξενούμενοι Μπλέιζερς ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν τη νίκη, με 104-101, με το Μόρις Χάρκλες να έχει 26π. εκ των οποίων και το νικητήριο καλάθι, τον Ενές Καντέρ 22π. και δεκαέξι ριμπάουντ και τον Νταμιάν Λίλαρντ 20π., ενώ άστοχος ήταν ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ, τελειώνοντας με 11π. με 5/13 σουτ εντός παιδιάς.

https://www.youtube.com/watch?v=xUEKwGpHu5s

Ο Κεντάβιους Κάλντουελ-Ποπ με 32π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των ηττημένων, με τον Τζεμέριο Τζόουνς να κάνει double double με 11π. και δεκαπέντε ριμπάουντ, τον Άλεξ Καρούσο να είναι επίσης «διπλός» με 12π. και δεκατρείς ασίστ, όπως και ο Τζόναθαν Ουίλιαμς με 12π. και δέκα ριμπάουντ. Δεν έπαιξαν οι Τάισον Τσάντλερ, Κάιλ Κούζμα, Ραζόν Ρόντο και, φυσικά, ο Λεμπρόν Τζέιμς.

https://www.youtube.com/watch?v=Uy5SDktwXTg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ