14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποχώρησε από τη «φούσκα» ο Κοκόσκοφ για χάρη της Φενέρμπαχτσε

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ άφησε τη «φούσκα» στην Disney World του Ορλάντο και τους Σακραμέντο Κινγκς, προκειμένου να ενταχθεί κι επίσημα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο 48άχρνος τεχνικός συμφώνησε προ καιρού να αναλάβει το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης, αντικαθιστώντας τον αποχωρήσαντα Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά μέχρι και σήμερα βρισκόταν με τους «βασιλιάδες» στη Φλόριντα. Οι διοικούντες τους Σακραμέντο Κινγκς έλυσαν και τυπικά τη συνεργασία τους με το Σέρβο κόουτς την Κυριακή (02/08), ο οποίος θα επιστρέψει τώρα στην Ευρώπη για να αναλάβει την τουρκική ομάδα. Η προετοιμασία της Φενέρμπαχτσε για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ιγκόρ για την προαγωγή του σε πρώτο προπονητή της Φενέρμπαχτσε και να τον ευχαριστήσω για την αφοσίωσή του στους Κινγκς. Ήταν ένα πολύτιμο μέλος του προπονητικού επιτελείου μας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα. Η φυσική του ικανότητα να καθοδηγεί τους παίκτες θα μας εμπνέει διαρκώς», ανέφερε ο προπονητής των «βασιλιάδων», Λουκ Ουόλτον, ο οποίος θα αναζητήσει άλλον βοηθό με το που ολοκληρωθούν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ