15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Αποχωρεί για το ΝΒΑ ο Καμπάτσο τέλη Νοεμβρίου»

Ο Φακούντο Καμπάτσο φαίνεται πως μετράει αντίστροφα για το υπερατλαντικό ταξίδι με προορισμό το ΝΒΑ, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν ότι είναι προγραμματισμένο για τα τέλη Νοεμβρίου.

Το σίριαλ Φακούντο Καμαπάτσο και ΝΒΑ φαίνεται πως φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του με τις πιθανότητες να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος της σεζόν να μην είναι πολλές.

Το ΝΒΑ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ανοίξει τις... πύλες του για τη νέα σεζόν στις 22 Δεκεμβρίου ενώ η free agency θα ανοίξει ένα μήνα νωρίτερα, δηλαδή στις 20 ή 21 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Μarca" εκείνη την περίοδο ο Καμπάτσο αναμένεται να κουνήσει... μαντήλι στη "Βασίλισσα" και πρόκειται να αγωνιστεί ακόμη σε εννέα αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης τόσο στο πρωτάθλημα (Βαλένθια, Φουενλαμπράδα, Ανδόρα, Μανρέσα) όσο και στη Εuroleague (Μπάγερν, Ζαλγκίρις, Ερυθρός Αστέρας, Μακάμπι, Φενέρ).

Aυτή η εξέλιξη πρόκειται να πλήξει περισσότερο τον Πάμπλο Λάσο ο οποίος θα χάσει τον καλύτερο παίκτη του στην περιφέρεια σε μια χρονική περίοδο όπου οι μοναδικές επιλογές του θα είναι παίκτες που έχουν "κοπεί" από το ΝΒΑ ή παίκτες που βρίσκονται στην ελεύθερη αγορά. Παράλληλα θα ξεμείνει με τους Λαπροβίτολα και Αλοθέν, όπου δεν φαίνεται ότι μπορούν να σηκώσουν το... βάρος που θα αφήσει πίσω ο Καμπάτσο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ