23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αποχαιρετά τον Ερυθρό Αστέρα ο Περπέρογλου

Αυτή την εβδομάδα ο Ερυθρός Αστέρας άρχισε και πάλι δειλά δειλά να κάνει προπονήσεις, στις οποίες όμως, με εξαίρεση τον Ότζο, δεν μετέχουν ξένοι παίκτες. Ούτε φυσικά και ο Στράτος Περπέρογλου, για τον οποίον οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον δεν θα επιστρέψει στο Βελιγράδι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο διεθνής μας φόργουορντ παίζει τα τελευταία δύο χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα με καλή σε γενικές γραμμές παρουσία, ωστόσο φέτος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο ίδιος και θα περίμενε η ομάδα του. Έπαιξε σε λιγότερα από τα μισά παιχνίδια της Ευρωλίγκας που έγιναν ως τον Μάρτιο (σε 13 από 28 για την ακρίβεια) και με μέση συμμετοχή 16 λεπτών ανά αγώνα. Συν τοις άλλοις έχει πατήσει πλέον τα 36 χρόνια του και λέγεται ότι και ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να κλείσει την καριέρα του επί ελληνικού εδάφους.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να αναζητεί αντικαταστάτη του και στην Ιταλία ακούστηκε πως εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Αμερικανό Ντουέιν Έβανς, ο οποίος έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τη Σάσαρι στη Serie A σκοράροντας 14,1 πόντους σε κάθε παιχνίδι. O προπονητής του Αστέρα, Ντράγκαν Σάκοτα, τον ξέρει καλά αυτό τον παίκτη, διότι ως προπονητής της ΑΕΚ τον είχε αντιμετωπίσει πρόπερσι στο BCL, όταν ο Αμερικανός έφτασε ως το φάιναλ φορ της Αθήνας παίζοντας με την Λούντβιγκσμπουργκ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ