24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αποχαιρετά τον Αλμπισί, αναζητά γκαρντ η Ζενίτ

Πολλές αναμένεται να είναι οι αλλαγές στο ρόστερ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ένας από τους παίκτες που αποχωρούν είναι και ο Γάλλος γκαρντ Άντριου Αλμπισί με τη ρώσικη ομάδα να αναζητά έναν γκαρντ που θα μπορεί να γίνει ο ηγέτης από την περιφέρεια.

Τα ονόματα που ακούγονται ουκ ολίγα με αυτό του Κέβιν Πάνγκος να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των Τσάβι Πασκουάλ και του συνεργάτη του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου. Είναι ένα όνομα για το οποίο θα πρέπει να περιμένουν, αφού ανήκει στην Μπαρτσελόνα, η οποία μόλις χθες ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, χάνοντας μάλιστα τον τίτλο στην Ισπανία από την Μπασκόνια στον τελικό. Άλλα ονόματα που φέρεται να ενδιαφέρουν τη Ζενίτ είναι αυτά των Κλέμεν Πρέπελιτς και Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Πρέπελιτς θα δώσει σκορ, ενώ για τον Νέντοβιτς το μεγάλο ερωτηματικό είναι οι συνεχείς τραυματισμοί του.

Ο Νέντοβιτς είχε μέσο όρο 12.2 πόντους στο ιταλικό πρωτάθλημα και 7.9 στην Ευρωλίγκα, ο Πρέπελιτς με την Μπανταλόνα είχε 21.7 πόντους μέσο όρο και μαζί 1.7 ριμπάουντ και 3 ασίστ στην Liga Endesa, ενώ ο Κέβιν Πάνγκος δεν αγωνίστηκε φέτος στην Μπαρτσελόνα εξαιτίας τραυματισμού. Καλύτερη σεζόν του παραμένει το 2017-18 με την Ζαλγκίρις Κάουνας (12.7π, 2.3 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ ανά αγώνα).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ