24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποχαιρέτησε Παπαδόπουλο, στο κάδρο ο Δεμέναγας στην Χαλκίδα

Η ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ BC αποχαιρέτησε με ανακοίνωση της τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, που αποτελεί οριστικά παρελθόν για την ομάδα της Εύβοιας, με τους ανθρώπους της να αναζητούν το νέο προπονητή τους, και να έχουν καταλήξει στον εκλεκτό.

Ο λόγος έχει να κάνει με τον Αχιλλέα Δεμέναγα, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να αναλάβει το φορτίο να κουβαλήσει την ομάδα η οποία μετά από δυο αγωνιστικές στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής βρίσκεται στο 0-2. Ο 40χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει εργαστεί κατά σειρά σε Α.Ο. Γαλατσίου, Προφήτη Ηλία, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΑΓΟΓ Ευρυάλης, Π.Ο.Κ. Έσπερος, Α.Ο. Κρανιδίου και Άρη Νίκαιας, αλλά και σε αρκετές υποδομές ομάδων, φαντάζει ο πιθανότερος να συνεχίσει το έργο του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση της ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ BC, αποδέχεται την σημερινή παραίτηση του προπονητή της ομάδας κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Κατά την διάρκεια της άριστης δίμηνης συνεργασίας μας τηρήσαμε όλα τα συμφωνηθέντα, ενώ ήδη είχαμε τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες απέναντί στον κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ τον οποίο ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε, υγεία και καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ BC βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου προπονητή της ομάδας, με σκοπό να ανακάμψει αγωνιστικά και να εισέλθει στον δρόμο των επιτυχιών αλλά και να προσπαθήσει να υλοποιήσει τους στόχους της, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ