23.5 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Αποχαιρέτησε ο Μπουρούσης

Χωρίς το Γιάννη Μπουρούση θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας Ανδρών στο δεύτερο αγώνα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 κόντρα στο Ισραήλ, στα Δύο Αοράκια.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε το δρόμο της επιστροφής μετά τη νίκη του επί της Μεγάλης Βρετανίας στο Λέστερ, με τον Καρδιτσιώτη σέντερ να αποχαιρετάει τους συμπαίκτες του το βράδυ μετά το ματς (24/11), στο δείπνο της «γαλανόλευκης» επί βρετανικού εδάφους. Τους ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και την προσπάθειά τους και από το Λονδίνο αναχώρησε για την Κίνα, προκειμένου να ενσωματωθεί ξανά στους Ζετζιάνγκ Γκουανγκσά Λάιονς.

Η αποστολή της «γαλανόλευκης» αναχώρησε ήδη από το Λέστερ και, αφού κάνει ενδιάμεση στάση στην Αθήνα, αναμένεται να φθάσει στο Ηράκλειο το απόγευμα (25/11, 19.30). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τους Ισραηλινούς τη Δευτέρα (27/11, 17.00) στα Δύο Αοράκια και τους Νικ Καλάθη, Ίαν Βουγιούκα και Θανάση Αντετοκούνμπο, που αποφασίστηκε να ενσωματωθούν έστω και με καθυστέρηση στην Εθνική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ