24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Ιωνικό ο Γούναρης (pic)

Παρελθόν αποτελεί από τον Ιωνικό ο Μάριος Γούναρης, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα της Νικαίας στις 13 Ιανουαρίου του 2017, διαδεχόμενος τον Γιώργο Σκαραφίγκα, κάνοντας μια πολύ καλή πορεία στην Β' Εθνική, για να συνεχίσει και την περσινή σεζόν, με την έλευση του Βαγγέλη Τσάπα στην ομάδα.

Με πολλά ρεκόρ, κατοστάρες, και 29 νίκες σε 30 παιχνίδια κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2, και συνέχισε και φέτος στο πρωτάθλημα της Α2, όπου μετά την ήττα στην Λάρισα από τον Ερμή Αγιάς αποτέλεσε παρελθόν. Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Ιωνικού, και ευχήθηκε το όνειρο της ομάδας να γίνει πραγματικότητα.

Αναλυτικά έγραψε : «Σήμερα έκλεισε ο κύκλος μου στον Ιωνικό.Δύο υπέροχα χρόνια γεμάτα χαρές και επιτυχίες.Γνώρισα ανθρώπους που πραγματικά λατρεύουν την ομάδα,φιλάθλους που για αυτούς ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ !!!!!
Οφείλω να ευχαριστήσω τους Thanos Pallis Nikitas Simeonidis αντωνης λεκακης τον Δημήτρη και φυσικά τον Tsapas Vangelis που ήρθε και άλλαξε την πορεία αυτής της ομάδας Ευχαριστώ τους παίχτες μου και τους συνεργάτες μου καθώς και όλους που ήταν καθημερινά στο γήπεδο.Να είστε σίγουροι ότι το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα 
Όπως παλιά,βασιλιάς ξανά !!!!!!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ