26 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Αποχαιρέτησε με ήττα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την ευρωπαϊκή του πορεία για φέτος με μια ήττα στην Ισπανία. Ηττήθηκε 72-48 από την Περφουμερίας Αβενίδα στην Σαλαμάνκα έχοντας ως τελικό απολογισμό στην Ευρωλίγκα Γυναικών 12 νίκες και 2 ήττες.

Οι «ερυθρόλευκες» βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ από νωρίς, χωρίς όμως να επιτρέψουν να δημιουργηθούν και μεγάλες διαφορές. Κάτι που δεν απέφυγαν προς τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και όταν η υπόθεση «νίκη» είχε κριθεί οριστικά, ως το τελικό 72-48.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ άστοχος για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο παιχνίδι. Άφησε το παρκέ με 31,48% εντός πεδιάς, σε αντίθεση με το 43% που είχαν οι Ισπανίδες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Ο Ολυμπιακός στην επιστροφή του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ στην  Ευρωλίγκα Γυναικών έκανε το βήμα στους ομίλους, αλλά η απειρία και τα μπάτζετ κάποιων άλλων ομάδων που έχουν ξεφύγει έβγαλαν "στοπ" για την συνέχεια.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΚΑΛΤΣΙΔΟΥ: Εκατερίνενμπουργκ, USK Πράγα, Μπουρζ και η Πολκοβίτσε της Στέλλας Καλτσίδου από τον Α' Όμιλο και Ντιναμό Κουρσκ, Σοπρόν, Φενέρμπαχτσε, ΤΤΤ Ρίγα από τον Β' Όμιλο συνεχίζουν στα play offs της Ευρωλίγκας Γυναικών. H Πολκοβίτσε πήρε το τελευταίο εισιτήριο, παρά την εντός έδρας ήττα της από την USK Πράγα με 74-79. Η Καλτσίδου ήταν άστοχη εντός πεδιάς (0/7), άφησε το παιχνίδι με 4 πόντους (4/5 βολές), αλλά έδειξε για μία ακόμη φορά πως μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο, αφήνοντας το παρκέ με 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 30'37'' πριν αποβληθεί με πέντε φάουλ!

Διαιτητές:Μάρκες (Πορτογαλία), Γκαϊντόζ (Πολωνία), Πέρλιτς (Κροατία)

Δεκάλεπτα: 18-10, 21-21, 13-9, 17-8

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ