21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποχαιρέτησε δύο η Εθνική Γαλλίας

Η προετοιμασία της Εθνικής Γαλλίας συνεχίζεται για το Ευρωμπάσκετ 2017 με δύο παίκτες λιγότερους. Ο Βενσάν Κολέ, δύο εβδομάδες πριν το τζάμπολ της διοργάνωσης, αποφάσισε να πει το «αντίο» στσν Λίβιο Ζαν-Σαρλ και τον Ματίας Λεσόρτ.

Η προετοιμασία των «τρικολόρ» θα συνεχιστεί με 14 παίκτες με την ομάδα να έχει πολλά να σκεφτεί μετά και τη βαριά ήττα με 96-71 από την Λιθουανία στο Κάουνας. Όπως έγινε γνωστό από την Ομοσπονδία της Γαλλίας ο Αντουάν Ντιό, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε προπόνηση, δεν θα πάρει μέρος στο τουρνουά της Τουλούζ (18-20/8). Εκεί η Γαλλία θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Βέλγιο, το Μαυροβούνιο και την Ιταλία.

Οι 14 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Βενσάν Κολέ είναι οι:  Αντουάν Ντιό (Βαλένθια), Τομάς Ερτέλ (Μπαρτσελόνα), Λέο Βέστερμαν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Εβάν Φουρνιέ (Ορλάντο), Έντουιν Τζάκσον (Γκουανγκντόνγκ), Αξέλ Τουπάν (Ζαλγκίρις Κάουνας), Γιακουμπά Καταρά (Μπρούκλιν), Μπορίς Ντιό, Λουίς Λαμπεριέ (Στρασμπούργκ), Τζόφρεϊ Λοβέρν (Σαν Αντόνιο), Βενσάν Πουαριέ (Βιτόρια), Κέβιν Σεραφέν (Μπαρτσελόνα), Κιμ Τιλί (Ολυμπιακός).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ