16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αποχή του Μόρις και…ban

Τα προβλήματα στον Άρη δεν έχουν τελειωμό και όσο περνούν οι μέρες η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη και το μέλλον προδιαγράφεται όλο και πιο ζοφερό. Το απόγευμα της Τρίτης η προπόνηση έγινε χωρίς την παρουσία του Τζέιλεν Μόρις, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε με αυτό τον τρόπο επειδή δεν έχει πληρωθεί τη δόση του Νοεμβρίου.

Ο Αμερικανός είχε ήδη ενημερώσει τις προηγούμενες μέρες πως ήθελε να εξοφληθεί και καθώς αυτό δεν έγινε, αποφάσισε να κάνει χρήση ενός όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του και να κατέβει σε αποχή.

Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ προσπαθεί πλέον να βρει χρήματα για να πληρώσει τον Μόρις προκειμένου να κατέβει να αγωνιστεί στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου με το Λαύριο, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι έχουν λάβει μέχρι στιγμής μόνον ένα μηνιάτικο.

Όμως τα πράγματα είναι δύσκολα, διότι συγχρόνως έχουν αρχίσει να "σκάνε" και πάλι ban από τη FIBA. Τελευταίο χρονικά είναι αυτό που επιβλήθηκε για οφειλή προς τον Μάικλ Τζένκινς και ήρθε να προστεθεί σε αυτά για τις οφειλές προς τον Έρικ Μπάκνερ και τον ατζέντη του Βίκτορ Σανικίτζε. Και τα τρία αυτά ban επιβλήθηκαν από τη FIBA, επειδή η ΚΑΕ Άρης αθέτησε τους διακανονισμούς που είχε κάνει με τους τρεις προαναφερθέντες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ