17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Απουσία λόγω… στοιχήματος στη Λιετκαμπέλις!

Η Λιετκαμπέλις θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τρίτης την ΑΕΚ με μια απουσία, η οποία ωστόσο δεν συντελείται για κάποιον από τους συνηθισμένους λόγους. Ο παίκτης, δηλαδή, δεν είναι τραυματίας ούτε άρρωστος ούτε τσακώθηκε με προπονητή ή κάποιον συμπαίκτη ούτε ξενυχτούσε τα βράδια ούτε τίποτα τέτοιο τέλος πάντων. Ο παίκτης αυτός είναι τζογαδόρος!

Πρόκειται για τον Βάιντας Καρινιάουσκας, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν έπαιξε και στην Κύμη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας krepsinis.net, η επιτροπή στοιχηματισμού της Λιθουανίας ενημέρωσε προφορικά τη Λιετκαμπέλις ότι ένας στενός φίλος του παίκτη στοιχημάτισε την περασμένη εβδομάδα σε δύο διαφορετικές εταιρείες ένα ποσό της τάξης των 2.ο00 Ευρώ στο ότι ο Καρινιάουσκας δεν θα σκόραρε πάνω από 8,5 πόντους στον αγώνα με την Ντιζόν για το Basketball Champions League. Πράγματι ο Λιθουανός, παρότι σκοράρει κατά μέσο όρο 9 πόντους στη διοργάνωση και παρότι έπαιξε 21 λεπτά στον συγκεκριμένο αγώνα (ο οποίος έληξε με νίκη της Ντιζόν 99-91), πέτυχε μόλις 2 πόντους με 1/6 σουτ.

Ο Καρινιάουσκας δηλώνει άγνοια γι' αυτά που του προσάπτονται, ενώ η Λιετκαμπέλις περιμένει να λάβει την επίσημη ενημέρωση από την επιτροπή στοιχηματισμού προκειμένου να προχωρήσει μετά, όπως αναφέρει το krepsinis.net, στην λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη, ο οποίος για την ώρα δεν μετέχει στους αγώνες της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ