17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Αποσύρουν τη φανέλα του Γκαρνέτ οι Σέλτικς

Ο Κέβιν Γκαρνέτ πέρασε σημαντικό μέρος της καριέρας του στους Μπόστον Σέλτικς, κατακτώντας μάλιστα και τον τίτλο στο ΝΒΑ το 2008, και οι Βοστωνέζοι αποφάσισαν να τον τιμήσουν αποσύροντας τη φανέλα του.

Στην οροφή του «TD Garden» θα προστεθεί το νούμερο 5, το οποίο φορούσε ο «KG» στην ομάδα. Οι «Κέλτες» ανακοίνωσαν πως θα αποσύρουν τη φανέλα του, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο πλαίσιο της σεζόν 2020-2021. Θα είναι η 24η φανέλα που θα αναρτηθεί στην οροφή του κλειστού των Μπόστον Σέλτικς. «Είναι τιμή μου και είμαι ευγνώμων που οι Σέλτικς θα αποσύρουν το νούμερο μου. Πάντα θα έχω απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση για τον ιδιοκτήτη, τον Ντάνι Έιντζ, τον Ντοκ Ρίβερς, τους παλιούς συμπαίκτες μου και φυσικά το λαό των Σέλτικς», έγραψε ο ίδιος μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ/σέντερ έμεινε έξι χρόνια στη Βοστώνη, μετά τη μετακόμισή του από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς (1995-2007). Στους «λύκους» φορούσε το Νο 21, το οποίο έχει αποσυρθεί από τους Μπόστον Σέλτικς στη μνήμη του Μπιλ Σάρμαν. Ακολούθησε η παρουσία του στους Μπρούκλιν Νετς (2013-2015), πριν επιστρέψει στη Μινεάπολις για να κλείσει την καριέρα του (2015-2016). Έγινε, συνολικά, δεκαπέντε φορές all star και ήταν μέλος της Εθνικής ΗΠΑ που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ