21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αποσύρουν την φανέλα με το Νο1 του Κρις Μπος οι Χιτ (pics)

Ο Κρις Μπος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους Χιτ, καθώς στα 33 του χρόνια θα πρέπει να αφήσει τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Μπος αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγεία όταν τον Φεβρουάριου του 2016 οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ένα θρόμβο στην γάμπα του, και παρά τις συνεχόμενες προσπάθειες που έκανε, και τους ιατρούς στους οποίους απευθύνθηκε οι φόβοι για την ίδια του την ζωή ήταν ορατοί, με τους θρόμβους στο αίμα να είναι επικίνδυνοι.

Ο ίδιος, έχοντας διαβεβαιώσεις από δικούς του ιατρούς θέλησε να επιστρέψει στην δράση, με μια κόντρα να ξεσπάει ανάμεσα στις δυο πλευρές, μέχρι να υπάρξει μία κοινή ανακοίνωση όπου αναφερόταν πως οι δύο πλευρές θα ψάξουν όλους τους δυνατούς τρόπους για να επιστρέψει στην δράση ο Μπος.

Ωστόσο, οι τελικές εξετάσεις δεν ήταν ευχάριστες και έτσι ένα μήνα πριν αποφασίστηκε πως η καριέρα του All Star φόργουορντ δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί.Έτσι, οι Χιτ αποφάσισαν και επίσημα να αποσύρουν την φανέλα με το Νο1, τιμώντας τον για την προσφορά και την παρουσία του.

Ο Κρις Μπος επιλέχθηκε στο Νο4 του ντράφτ τ0 2003 από τους Ράπτορς στους οποίους και αγωνίστηκε ως το 2010, για να συνεχίσει στους Χιτ, όπου μαζί με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ δημιούργησαν τους «Big Three». Με τους Χιτ πήρε δυο δαχτυλίδια πρωταθλητών (2012,2013), ενώ κατέκτησε και ένα χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Πεκίνο με τις Η.Π.Α.

Ο Πάτ Ράιλι, που ήταν προπονητής του σε αυτή την πορεία δήλωσε: «Το Νο1 δεν θα το ξαναφορέσει ποτέ άλλος παίκτης, και δεν μπορούμε να περιμένουμε την ημέρα που θα κρεμάσουμε την φανέλα του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ