16.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Αποσύρθηκε ο Γιαννουζάκος, με τον ΑΟΚ Βέροιας να τον ευχαριστεί

Τέλος στην μπασκετική του καριέρα φαίνεται πως έβαλε ο Γιώργος Γιαννουζάκος, ο οποίος στα 43 του χρόνια αποφάσισε να αφήσει τα παρκέ και να συνεχίσει την πορεία του στο μπάσκετ από άλλη θέση, και στον Ηρακλή.

Ο πολύπειρος αθλητής αν και είχε συμφωνήσει να συνεχίσει και για τρίτη σεζόν στην πορεία του στην Γ' Εθνική και την ομάδα της Ημαθίας, αποδέχτηκε την πρόταση το Ηρακλή, στον οποίο ανέλαβε την θέση του Γενικού Αρχηγού. Ο ΑΟΚ Βέροιας με ανακοίνωση του θέλησε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του, και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Αναλυτικά :

Ο Α.Ο.Κ. Βέροιας θέλει να ευχαριστήσει τον Γιώργο Γιαννουζάκο για την προσφορά του στην ομάδα, καθώς ο ίδιος αποδέχθηκε τη νέα πρόκληση στην καριέρα του να αναλάβει Γενικός Αρχηγός στην ιστορική ομάδα του Ηρακλή. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αθλητή που για δύο σεζόν προσέφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ 2017 και στην παραμονή στη Γ εθνική την επόμενη χρονιά και να του ευχηθούμε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.
Είμαστε περήφανοι που το σωματείο μας βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα σε αυτό το τεράστιο βιογραφικό και σε αυτή την πορεία στο ελληνικό μπάσκετ και συνεχίζουμε να θεωρούμε τον Γιώργο μέλος της ομάδας μας και ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ