16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αποσύρεται ο Αποστολόπουλος, «τριπλή» ανανέωση στην Πεντέλη

Έντονη είναι η κινητικότητα στην Πεντέλη τις τελευταίες ώρες, με μεγάλες αποφάσεις να έχουν ληφθεί, αφού ο Δημήτρης Αποστολόπουλος και ο Άκης Μάντζιος αποσύρονται και θα βρίσκονται στο πλευρό του Κώστα Χαρτοματσίδη, ενώ στην ομάδα θα μείνουν οι Νίκος Καρούζος, Μουράτης Κούσουλας και Αλέξανδρος Μπίγγος.

Η στιγμή ήρθε για δύο παίκτες που έγραψαν ιστορία με την φανέλα της Πεντέλης. Ο Δημήτρης Αποστολόπουλος και ο Άκης Μάντζιος αφήνουν τα παρκέ, έχοντας φέρει την ομάδα μέχρο τη Β' Εθνική και καθιερώνοντάς τη στην κατηγορία, σε μια σπουδαία πορεία μέσα στα χρόνια. Ο πρώτος, μάλιστα, παρά την ηλικία του ήταν από τους καθοριστικούς με 6.3 πόντους ανά αγώνα και συνολικά 38 τρίποντα τη σεζόν που μας πέρασε, ενώ τώρα θα προστεθεί μαζί με τον Μάντζιο στο τεχνικό επιτελείο του Κώστα Χαρτοματσίδη.

Ήδη υπάρχουν, μάλιστα, οι πρώτες ανανεώσεις. Ο Νίκος Καρούζος (10.3 π. και 65 τρ.), ο Μουράτης Κούσουλας (10 π. και 50 τρ.) και ο Αλέξανδρος Μπίγγος (6.5 π. και 11 τρ.) συνεχίζουν κανονική και το μοναδικό που απομένει, είναι η επίσημη ανακοίνωση, που θα γίνει σύντομα από το σύλλογο των Βορείων προαστίων, για τρεις από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες στην φετινή παραμονή.

\Στα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάποια καταληκτική εξέλιξη, αλλά ένας εκ των στόχων για την περιφέρεια είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο ταλαντούχος γκαρντ, που φέτος αγωνιζόταν στον Ιωνικό ΝΦ, είχε αναδειχθεί στη Γ' Εθνική πρόπερσι με την Πεντέλη, όταν η ομάδα ανέβηκε μέσω μπαράζ, με τη διοίκηση να εξετάζει την περίπτωσή του και ενδεχομένως να διεκδικήσει την επιστροφή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ