27.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Αποσύρεται με ένα τελευταίο παιχνίδι στα “πράσινα” ο Καμπέθας! (pic)

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο 41χρονος Κάρλος Καμπέθας, ο οποίος θα αγωνιστεί για μία τελευταία φορά με τη φανέλα της αγαπημένης του Ουνικάχα Μάλαγα πριν κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του!

Τέλος σε μία τεράστια καριέρα βαζεί ο Κάρλος Καμπέθας. Ο Ισπανός, μέλος της χρυσής γενιάς του μπάσκετ της πατρίδας του, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ότι αποσύρεται από το μπάσκετ, ύστερα από πάνω από δύο δεκαετίες καριέρας στο επαγγελματικό μπάσκετ.

Η απόσυρση αυτή όμως δεν ολοκληρώθηκε στη συνέντευξη τύπου, αλλά ο Καμπέθας πρόκειται να φύγει από τα γήπεδαι φορώντας τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας! Ο Ισπανός θα αγωνιστεί με την ομάδα της Μάλαγα την Παρασκευή στο Torneo del Sol, όταν η ομάδα της Ουνικάχα θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

H καριέρα του Ισπανού γκαρντ ήταν "γεμάτη", καθώς από το 1998 που ξεκίνησε φορώντας τη φανέλα της Ουνικάχα, μέχρι και σήμερα, αγωνίστηκε κατά σειρά σε Μπανταχοθ, Χίμκι, Σαραγόσα, Κάχα Λαμποράλ, Φουενλαμπράδα, Μούρθια, Ορλεάν, Ρεάλ Μπέτις, Γκουάρος ντε Λάρα (Βενεζουέλα), Ρεγκάτας Κοριέντες (Αργεντινή), Αλμπα Φεχέβαρ (Ουγγαρία) και Νασιονάλ (Ουρουγουάη), κερδίζοντας ένα κύπελλο Κόρας, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, ένα Κύπελλο Ισπανίας αλλά και μεγάλες διακρίσεις με την Εθνική Ισπανίας, και συγκεκριμένα τρία μετάλλια, δύο χρυσά (Μουντομπάσκετ 2006, Ευρωμπάσκετ 2009) και ένα ασημένιο (Ευρωμπάσκετ 2007).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ