22.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αποσυμπιέστηκε ο Μποχωρίδης, ανέκαμψε ο Άρης

Στον σχεδιασμό του φετινού Άρη είχε εξ ορισμού σημαντικό ρόλο. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ανανέωσε με την προοπτική να εξελιχθεί στον ηγέτη του Άρη. Οι εννιά ήττες στις πρώτες 11 αγωνιστικές ακολουθήθηκαν από τέσσερις νίκες στις επόμενες πέντε αγωνιστικές και ο διεθνής γκαρντ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την ανάκαμψη που βάζει πια τους “κιτρινόμαυρους” σε τροχιά πλέι οφ.

 


Ο Μποχωρίδης υπό την πίεση των διαδοχικών ηττών, όπως στην ουσία όλοι οι παίκτες της ομάδας, είχε παρασυρθεί σε αρνητικές εμφανίσεις. Από τη στιγμή που αποσυμπιέστηκε όμως αυτός, αποσυμπιέστηκε και ολόκληρος ο Άρης. Οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

 


Ο 24χρονος γκαρντ μετά από ένα σερί τεσσάρων αγώνων με μονοψήφιο ή και αρνητικό αριθμό ranking, είχε από 18 βαθμούς στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Άρη με το Λαύριο και τον Πανιώνιο, στην κορυφαία φετινή επίδοση του. Είχε 15+ πόντους στα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του Άρη, 5+ κερδισμένα φάουλ στα τέσσερα τελευταία της ομάδας ενώ έκανε έξι κλεψίματα στα πέντε τελευταία παιχνίδια του Άρη μετά τα δύο που είχε στα πρώτα 11.

 


Ο αρχηγός του Άρη παρουσιάζεται βελτιωμένος στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο η ομάδα του σημείωσε τέσσερις νίκες και έχασε μόνο από τον Παναθηναϊκός, σε όλους τους τομείς της στατιστικής με μοναδική εξαίρεση τα τρίποντα.

 

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ