26.2 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Απορρίφθηκε η πρόταση του Ολυμπιακού

Η πρόταση Ολυμπιακού που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ με προϋπόθεση τη διακοπή του πρωταθλήματος, απορρίφθηκε. Όλες οι ομάδες καταψήφισαν με εξαίρεση την Κύμη που ψήφισε "λευκό".
O Ολυμπιακός με την προϋπόθεση να διακοπεί το πρωτάθλημα άμεσα, είχε δηλώσει πως παραιτείται από το τριετές τηλεοπτικό συμβόλαιο του για να πάνε "όλες οι ομάδες μαζί στον υπουργό και να αξιώσουν ένα συμβόλαιο περίπου στα λεφτά της φουτμπολ λιγκ στο ποδόσφαιρο". Οι ομάδες όμως διαφώνησαν στην διακοπή.
Ο Προμηθέας Πάτρας, μέσω του Βαγγέλη Λιόλιου, κατέθεσε πρόταση για ομάδα εργασίας παράλληλα με τα πλέι οφ, ώστε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τις ομάδες και το πρωτάθλημα.
Απορρίφθηκε επίσης το αίτημα για ξένους διαιτητές, καθώς μόνο ο Άρης ήταν διατεθειμένος να το συζητήσει από τις άλλες 13 ομάδες πλην του Ολυμπιακού.
Αυτό μένει να διευκρινιστεί τουλάχιστον σήμερα είναι το πότε θα αρχίσουν τα πλέι οφ της Basket League, καθώς εκκρεμεί η προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ την οποία για την ώρα στηρίζει.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ