17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απομακρύνθηκε από τους Μπουλς ο Πίπεν

Ο Σκότι Πίπεν δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό των Σικάγο Μπουλς, καθώς απομακρύνθηκε από τη θέση του συμβούλου το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, αυτό έγινε γνωστό μόλις στις 15 Απριλίου!

Ο 54χρονος παλαίμαχος φόργουορντ και οι «ταύροι» χώρισαν προ καιρού τους δρόμους τους, αλλά η εν λόγω απόφαση δεν είχε δημοσιοποιηθεί. «Απολύθηκα φέτος. Δεν ήθελα να δημοσιοποιηθεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν είμαι πλέον υπάλληλος των Σικάγο Μπουλς. Πιθανότατα είναι κάτι καλό, έτσι; Θέλω να συνδέομαι με νίκες», τόνισε ο ίδιος στο ΤΜΖ.

Ο Σκότι Πίπεν και οι Σικάγο Μπουλς «χώρισαν» ελέω διαφωνιών που υπήρχαν, αλλά η είδηση ουδέποτε δημοσιοποιήθηκε. Εάν δεν κυκλοφορούσε ένα podcast στο οποίο συμμετείχε, το οποίο ηχογραφήθηκε την περίοδο του All Star Game τον περασμένο Φεβρουάριο, ακόμα δεν θα γνωρίζαμε για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Αυτό που φαίνεται να ενόχλησε τους «ταύρους», σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ήταν οι τοποθετήσεις του ως αναλυτής του ΝΒΑ στο «The Jump» του ESPN. Όπως και να έχει, ο Σκότι Πίπεν δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό των Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ δεν τα πήγαιναν καλά, μέχρι το σημείο της διακοπής εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, με ρεκόρ 22-43 ήταν ενδέκατοι στην Ανατολή, σε απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ