15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Απολογήθηκε για την βίαιη συμπεριφορά του ο Τζέι Αρ Σμιθ

Το γύρω του κόσμου μέσω Internet κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει τον Τζέι Αρ Σμιθ να ξυλοφορτώνει έναν άγνωστο όπου κατά την διάρκεια της πορείας για τον άδικο χαμό του Τζορτζ Φλόιντ του έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου και ο άλλοτε παίκτης των Καβαλίερς φάνηκε ιδιαίτερα μετανιωμένος.

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ το 2016 θέλησε να υποστήριξει με τη φωνή του και την παρουσία τον αγώνα κατά των φυλετικών διακρίσεων αλλά μόλις επέστρεφε στο αυτοκίνητό του ήρθε αντιμέτωπος με μια θλιβερή εικόνα βλέποντας έναν άγνωστο να του σπάει το τζάμι του αυτοκινήτου και εκείνη την ώρα βγήκε εκτός... εαυτού.

«Είναι θλιβερό. Μετά τις δύο πρώτες κλωτσιές κατάλαβα τι έκανα, για αυτό η τρίτη κλωτσιά που έδωσα δεν ήταν δυνατή. Όταν συνέβη στην αρχή, έβλεπα κόκκινο. Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου κι ας λέει ο κόσμος ότι δεν θα έπρεπε. Είμαι 34 χρονών και έχω τέσσερις κόρες. Δεν θέλω να υπάρχει η εικόνα του μπαμπά τους ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, ασχέτως αν έχω δίκιο ή όχι. Μπορεί να τους κυνηγάει. Αυτό. Απλώς θέλω να ξέρουν ότι θα τις προστατεύσω» ήταν τα απολογητικά λόγια του Τζέι Αρ Σμιθ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ