22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποκλεισμός για Μπράμος, στην παράταση η Κρεμόνα

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας θα συναντηθούν Κρεμόνα και Τορίνο, ξεπερνώντας τα «εμπόδια» των Αβελίνο και Βενέτσια αντίστοιχα.

Μία τεράστια επιτυχία γνώρισε η Κρεμόνα, η οποία άφησε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ιταλίας την Αβελίνο, επικρατώντας με 89-82 στην παράταση. Μπορεί ο εκπληκτικός Τζέισον Ριτς (30 π., 7/11 δίποντα) να έστειλε με το μοναδικό του τρίποντο (σε τέσσερις προσπάθειες), το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, με τον Κίριλο Φεσένκο ταυτόχρονα να κυριαρχεί στους «αιθέρες» με 19 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και βασιζόμενοι στην τριάδα των Ντρέικ Ντάινερ (19 π., 4/7 τρ.), Ντάριους Τζόνσον-Όντομ (18 π., 5 ρ.) και Χένρι Σιμς (16 π., 9 ρ.), πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Εκεί θα συναντήσουν την Τορίνο, η οποία πέρασε σχετικά εύκολα το «εμπόδιο» της Βενέτσια του Μάικ Μπράμος με 72-60. Το 4-21 της πρώτης περιόδου αποτέλεσε την απαραίτητη «ώθηση» για την ομάδα της Βορείου Ιταλίας, για να συνεχίσει από τη θέση του «οδηγού» μέχρι το τέλος με τον Γκάρετ να τελειώνει με 17 πόντους και τον Νομπέλ Μπουνγκού-Κολό να κοντεύει το double double, με εννέα πόντους καιι οκτώ ριμπάουντ. Οι Βενετοί είχαν ως κορυφαίο τον Βατ με 19 πόντους και 11 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ