16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Αποκλείστηκαν με το κεφάλι ψηλά οι Έλληνες

Εκτός της ημιτελικής φάσης του κινεζικού πρωταθλήματος έμειναν οι Ντακς Πεκίνου, μετά την ήττα τους με 75-72 από τους Λαϊόνινγκ Φλάινγκ Λέοπαρντς.

Οι «πάπιες», του Γιάννη Χριστόπουλου και του συνεργάτη του Χάρη Μαρκόπουλου, δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στις «λεοπαρδάλεις» και με 3-1 αποκλείστηκαν από την τετράδα. Στον τέταρτο και τελευταίο -όπως αποδείχθηκε- αγώνα, που έλαβε χώρα στην κινεζική πρωτεύουσα, πάλεψαν μέχρι τέλους για τη νίκη και την ισοφάριση της προημιτελικής σειράς, αλλά λύγισαν στο φινάλε από τους πιο ψύχραιμους αντιπάλους τους.

Ο Άαρον Τζάκσον αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 22π., έχοντας επίσης τέσσερα ριμπάουντ, δύο ασίστ, τρία κλεψίματα αλλά και τέσσερα λάθη, ενώ στα χαμηλά έμεινε ο Τζάστιν Χάμιλτον με 10π., οκτώ ριμπάουντ, δύο ασίστ κι ένα κλέψιμο. Ο Μπράντον Μπας με 22π., 15 ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο και τέσσερα λάθη και ο Λέστερ Χάντσον με 16π., πέντε ριμπάουντ, τρεις ασίστ, αλλά και πέντε λάθη, ηγήθηκαν των νικητών, που θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τους Γκουανγκντόνγκ Σάουδερν Τάιγκερς του Γιόνας Καζλάουσκας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ